• F
  Produktdatablad

  Elvita Bordopvaskemaskine

  CBD6602V

  Effektiv og kompakt opvaskemaskine med fem programmer.

  Energiklasse

  F

  Lydniveau

  49 dB(A)

  Antal kuverter

  6

  2.399,- Læg i kurv

Den lille opvaskemaskine til hverdagen

En bordopvaskemaskine er perfekt til dig, der ikke har plads til en reel opvaskemaskine i køkkenet. Den kan placeres på bordpladen eller alternativt i et skab tæt på vasken. Den tilsluttes enten direkte til vandhanen ved brug, eller til dit afløb for en mere permanent løsning.

Bordvaskemaskiner rummer typisk 4-6 kuverter ad gangen og kan derfor være en fin løsning til en husstand på 1-2 personer.

Ønsker du ikke, at maskinen larmer mere end højst nødvendigt, bør du gå efter bordopvaskemaskiner med 44 dB(A) eller lavere, da disse betragtes som støjsvage.

En bordopvaskemaskine bruger omkring 30-40% mindre strøm og vand end en almindelig opvaskemaskine, så har du ikke behov for en maskine med større kapacitet, kan det godt betale sig at anskaffe en bordopvaskemaskine i stedet.

Vi hjælper dig til en bordopvaskemaskine

Er du i tvivl om, hvilken bordopvaskemaskine du skal vælge, er vi altid klar til at vejlede dig. Du kan få gode råd i vores opvaskemaskine guide, og du kan altid kontakte din lokale Laasby A/S forhandler, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig. Find din nærmeste Laasby A/S forhandler her.

Levering og installering

Vi leverer naturligvis gerne din nye opvaskemaskine hjem til dig, og har du en gammel opvaskemaskine, tager vi den også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere din nye opvaskemaskine, tilbyder vi også dette.