Komfurer der passer til dig
Et komfur består af både kogeplade og ovn, derfor skal du tage stilling til dine behov omkring begge dele.

Kogepladesektionen på komfurer findes i forskellige typer som induktion, glaskeramiske og med gas. Det samme gælder for ovnen, hvor du kan vælge mellem traditionel ovn, der er udstyret med over- og undervarme og muligvis grill eller multifunktionsovn, som har mange funktioner som varmluft, pizzafunktion mv.

Derudover findes komfurer med forskellige funktioner som teleskopudtræk, selvrensning og indbygget stegetermometer. Hos Laasby A/S har vi et stort udvalg af ovne, så du kan finde den ovn, der passer bedst til dig og dine behov. Vi har mærker som Gram, Electrolux, Gorenje og mange flere.

Vi er altid klar til at hjælpe dig
Er du i tvivl om, hvilket komfur du skal købe, står vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan få gode råd i vores komfur guide, og du kan altid kontakte os på telefon eller i butikken, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at rådgive dig.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne dit nye komfur hjem til dig, og har du et gammelt komfur, tager vi det også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere dit nye komfur, tilbyder vi også dette.